Back to All Events

HELLO MY NAME IS …

  • Letterpress Corner 23 Dok-Zuid 9000 Gent (map)

Altijd al een goede eerste indruk willen maken met een mooi handgemaakt visitekaartje? Dan is deze workshop helemaal jouw ding! Na een korte introductie starten we met het zetwerk van jouw visitekaartje en het maken van jouw gewenste inktkleur. Eens alles klaar staat gaan we van start met het drukken van de 100 kaartjes op de FAG proefpers. Na het drogen van de kaartjes worden ze op het juiste formaat gesneden.

Inbegrepen: papier voor 100 recto visitekaartjes 1 kleur, recto bedrukt.
Koffie, thee, water en begeleiding.
Wij voorzien schorten maar het dragen van kledij dat vuil mag worden is aangeraden.

Voorbereiding: we vragen je om reeds alle info voor het visitekaartje vooraf door te sturen. Indien je zelf een ontwerp hebt voor het polymeerplaatje, graag een week vooraf door sturen. Geen ontwerp? Wij helpen je graag.

Optie: Wil je meer dan 100 kaartjes, dat kan mits een kleine opleg. Vraag ernaar tijdens de workshop.

----

€ 120 excl. polymeer, 1 kleur recto
Max. 4 personen
Geen ervaring vereist

Earlier Event: October 20
Quote
Later Event: October 28
Ornament or Abstract