Back to All Events

SUMMER GREETINGS

  • Letterpress Corner 23 Dok-Zuid 9000 Gent (map)

Heb jij ook al zoveel zin in de zomer? Zon, zee, strand, palmbomen, roadtrip, cocktails, … ? Wat dacht je van een zelfgemaakte summer greetingcard om iedereen op de hoogte te houden van jouw zomerse avonturen? Of ben je een krak in het organiseren van bbq-feestjes en wil je een zelfgemaakte uitnodigingen? Dan is deze workshop helemaal jouw ding.

We starten met een kennismaking over typografie, de algemene grondbeginsels van letterpress, het drukproces, de materialen, de verschillende drukpersen, inkt mengen, enz. Na deze introductie maken jullie een eigen ontwerp met houten en/of loden letters. Op het einde van de dag gaan jullie naar huis met een reeks afgedrukt summer greetingscards in 2 kleuren.

Inbegrepen: papier, inkt, koffie, thee, water en begeleiding. Lunch niet inbegrepen.
Wij voorzien schorten maar het dragen van kledij dat vuil mag worden is aangeraden.

Voorbereiding: we vragen je om al eens na te denken wat je juist zo willen drukken op je postkaart.

----

€ 125 p.p.
Max. 4 personen
Geen ervaring vereist

Earlier Event: May 20
RELAX, INK & PRINT
Later Event: June 23
Relax, Ink & Print